Nie jesteś zalogowany./Not logged in
Strony: 1 2 3 4
Wątek Zamknięty/Topic closed
Mama całe gniazdo ma dla siebie, chwilowo
W południe tata był w gnieździe Teraz w tym samym miejscu stoi mama
Po południu w gnieździe była mama Wieczorem jeden bocianek i do niego dołączył drugi bocianek
W gnieździe zastałam starszaka, to ten z dwoma obrączkami
W gnieździe najstarszy i najmłodszy bocianek Najmłodszy na jeszcze bardzo czarne nogi. Chyba rodzic podrzucił im kolację
Dzisiaj spotkałam dorosłe bociany w gnieździe
Dzisiaj też najstarszy i najmłodszy bocianek w gnieździe Od kilku dni nie widzą średniego bocianka i nigdzie nie ma, żadnych wiadomości o nim Przyleciał tata i nakarmił bocianki
Rano, dwa bocianki Najmłodszy wrócił wieczorem do gniazda Dołączył do niego rodzic i chyba dostał kolację
Trafiłam na kolację W gnieździe nadal tylko najstarszy i najmłodszy. Średniakowi musiało się "coś" przytrafić Tata odleciał.
Średniego bocianka brak
W gnieździe piękna mama
Tutaj bez zmian, najstarszy i najmłodszy bocianek w gnieździe. Niepokoi mnie najmłodszy, ma ciągle czarne nogi
W gnieździe zastałam tatę Przyleciał najmłodszy bocianek i tata odleciał Wrócił starszak
To jest najmłodszy bocianek. Dziób już mu czerwienie a nogi ciągle czarne
W gnieździe najmłodszy bocianek, sam
Mama z tatą. Poprawiają swoją urodę
Wieczór 8-go sierpnia. Tata sam w gnieździe Nie zdołał odstraszyć najmłodszej pociechy Odleciał. Poranek 9-tego sierpnia. W gnieździe tata z mamą Polecieli na śniadanie
Ostatnio edytowany przez/Last edit Hato (2017-08-09 16:28:55)
W gnieździe dawno nie widziana mama Wieczorem przyleciał Młody i mama przeprowadziła się na dach
Powtórka z wczoraj. Młody bocianek w gnieździe rodzic na dachu
Mama, tata i oczywiście młody bocianek Rodzice odstraszają a bocianek nie marnuje czasu i prosi o jedzenie Intruz odleciał a bocianek cały czas prosi |Mama odleciała. Tata zlitował się nad bociankiem i zrzucił jemu trochę jedzenie, po czym odleciał
Tutaj bez zmian. Młody w gnieździe, rodzic na dachu
Tata zajęty toaletą Taty już nie ma, jest młody czarnonogi bocianek On chce zostać na zimę z rodzicami Rodziców nie ma nawet na dachu
Sjesta w gnieździe, ale tutaj też upalnie Wieczorem pierwszy przyleciał tata Mama też wróciła Najmłodszy z trójki bocianków, odleciał
. rok 2018. Styczniowa data się zgadza ,jest obecna para bocianów
Miło się ogląda parę.
Tak ,pary bocianów już widoczne w kilku gniazdach .
Para tuż przed zmrokiem.
Rano jednego spotkałam.
Przyleciały na nocleg
Po południu je spotykam.
I przed południem, i po południu je zastałam. Na pewno im trudno znaleźć pokarm.
Remont zrobi jak się ociepli
Razem cieplej
28.02. 2018
Ostatnio edytowany przez/Last edit Michasia (2018-02-28 15:33:07)
Przymiarka do wysiadywania.
Doczekały się pierwszego jajka.
Od pierwszego jajka minęło sporo czasu - nie miałam szczęścia spotkać odsłony .Teraz to się dopiero udało - boćki maja cztery jajka .
Dziś witamy dwa maluszki
Widać różnicę wzrostu ,jeden z czwórki jest maleńki
Czwóreczka ma się dobrze.