Nie jesteś zalogowany./Not logged in
Strony: 1 2 3
Wątek Zamknięty/Topic closed
Przed południem mocno padało Przestało padać i rodzic odkrył maluchy Widzę tylko trzy.
To już nie są malutkie spokojne pisklaczki
Rodzice wspólnie porządkują gniazdo Jeden poleciał po jedzenie dla malców
Upalnie i przez najbliższe dni, nie będzie zmiany
Rodzic podeptał maluchy W końcu dał im spokój a one usnęły
Zdążyłam przed wiatrakiem Tylko kuperki wystawiły do góry
Rodzic zasłonił maluchy, ale przed kamerką nie przed słońcem
Karmienie Jeden poprosił o więcej i dostał dokładkę Pozbierały wszystkie "okruszki" Drugi rodzic przyniósł ściółkę i odleciał.
Ostatnio edytowany przez/Last edit Hato (2017-05-23 13:51:56)
Nie mają ochoty robić toalety Spoglądają w niebo, może nadleci drugi rodzic z jedzeniem
Z braku cienia bocianki siedzą na kuperkach :0 Tutaj też stają na nogi
Każdy musi radzić sobie sam
Jeść nam daj! Rodzic odsunął się na bezpieczną odległość od bocianków
Bocianki same w gnieździe
Dołek został zlikwidowany a gniazdo przygotowane do ćwiczeń Bocianki rozpoczęły nieśmiałe machnięcia skrzydłami a miejsca mają dużo
Same w gnieździe i mogą robić, co chcą
Nieciekawie tu wygląda w dodatku gniazdo zasłonił wiatrak
Niestety, zostały dwa bocianki.Wiatrak odsłonił gniazdo
Ostatnio edytowany przez/Last edit Hato (2017-06-09 20:37:40)
Mniejszy bocianek ćwiczył skrzydełka Tutaj podwieczorku jeszcze nie było
Nakarmione wtuliły się w gniazdo i siedzą A poza gniazdem, piękna mama kucyk z małym źrebakiem
Doczekały się rodzica Rodzic długo próbował zrzucić jedzenie, ale... ... miał, jakiś duży kąsek, który utknął jemu w gardle i męczył się aby, to połknąć Udało się a bocianki zostały bez posiłku
Pada deszcz Szybko przestał a słońce wróciło na swoje miejsce
Wstały, myślałam, że będą ćwiczyć a one się położyły
Strasznie gorąco Z bociankami jest rodzic
Razem z rodzicem przeczekują upał
Współczuję tym bociankom, nie mają się gdzie schować przed upałem
Długo już, tak leżą
Ten z lewej strony złapał bardzo duży kąsek i szybko go połknął
Przeszukały gniazdo i usiadły. Na chwilę. Za chwilkę będą przeszukiwać kolejny raz i ....
Zdjęcia z wczorajszego dnia I dzisiaj. Trochę zmoczone
Wiatrak odsłonił gniazdo i się wydało, co robią bocianki Teraz czekają na kolację
Rano, podczas poszukiwani jedzenia I wczesnym popołudniem
Dzisiaj trenują podskoki Przyleciał rodzic z nagrodą Nagroda była bardzo, bardzo skromna i bocianki są zawiedzione Rodzic odleciał.
Ostatnio edytowany przez/Last edit Hato (2017-07-07 16:12:58)
Bocianki ćwiczą, do gniazda przyleciał rodzic z posiłkiem a pod gniazdem kucyki się pasą Posiłek był bardzo skromny, rodzic odleciał a kucyki sobie poszły
Jeden smacznie sobie śpi Starszakowi się nudziło i obudził młodszego Nie było treningu, to tylko gimnastyka.
Strasznie tutaj mokro
Bocianki latają I szczęśliwie wróciły
Rodzice wykorzystują nieobecność młodych i odpoczywają w gnieździe
Dzisiaj bocianki mokną
Bocianki czekają na obiad
Wieczorem gniazdo zajęły młode bocianki
Kamerka działa a w gnieździe młode bocianki. Jeden większy a drugi mniejszy. Zaryzykuję i napiszę, że ten większy, to chłopiec a mniejsza, dziewczynka W gnieździe mokro, ale nie pada
Mokro, jak wszędzie W gnieździe rodzice a pod gniazdem. spaceruje kucyk
Rodzice odpoczęli i polecieli na kolację Wrócili na noc a już myślałam, ze obrazili się na gniazdo
Bociany bardzo wcześnie wylatują z gniazda i bardzo późno wracają. Wczoraj w niedzielny wieczór wróciły wcześniej
Bociany są w gnieździe, ale wiatrak nie chce się przesunąć
Ostatnio edytowany przez/Last edit Hato (2017-08-11 20:37:18)
Tutaj ciągle pada deszcz
Bociany zastałam bardzo przestraszone. Ktoś straszy je światłem, a jakieś lampy, latarki... Już jest lepiej
Spokojnej nocy
Bociany odleciały i te młode i te.... rodzice Pod gniazdem spacerują kucyki
A tutaj niespodzianka I wcale nie zachowują się grzecznie, zwłaszcza bocian Poczynania partnera nie spodobały się bocianicy i szybko pozbyła się go ze swojego grzbietu
. S e z o n 2 0 1 8 Podgląd http://counter.kundenzaehlen.de/sc/index.html Przedstawiają się dwa śliczne maluszki